Mobil, tablet és web

Az Ön ötlete, a mi szaktudásunk

Vatera, Index, Alexandra - jól ismert cégek mobil és webes alkalmazásai kötődnek a nevünkhöz. Ön hozza az ötletet - minden mást leveszünk a válláról, a tervezéstől a megvalósításon át a hosszú távú karbantartásig. Legyen az iPhone, Android, Windows Phone, iPad, Windows8, bármilyen tablet vagy webböngésző, mi gondoskodunk a felhasználóbarát, minőségi megoldásról. Sőt, hazai és EU pályázatok révén a források megtalálásában is segítünk.

Bővebben

Enterprise

Nagyvállalati partnereink

A nagyvállalatok hosszú távú együttműködésre, magas minőségre és garanciára számítanak. Ezért szavazott nekünk bizalmat az Aegon, OTP, Magyar Posta, CIB, Erste Bank, Nokia, Microsoft, Morgan Stanley, IBM, Telekom, Telenor és sokan mások. Legyen szó új vagy kiforrott technológiák alkalmazásáról, illetve hagyományos vagy agilis fejlesztési módszereket igénylő megközelítésekről, üzleti alkalmazásokról vagy K+F projektekről, szakértelmünk már többször bizonyított az iparban.

Technológiák: .NET, Java, Oracle, SQL, Azure, Amazon

Bővebben

Oktatás

A jövő informatikusait képezzük

Szoros kapcsolatban állunk a BME AUT tanszékével, ahol a jövő informatikusainak képzése, tehetséggondozása zajlik. A legtehetségesebb, legmegbízhatóbb hallgatóink részt vesznek projektjeinkben - végzésük után már üzleti környezetben, ipari hozzáállással és minőségben. Az egyetemen a legújabb technológiákat és trendeket is oktatjuk, tapasztalatunkat céges tanfolyamaink népszerűsége is tükrözi.

Bővebben

Kutatás

Robotautó, aláírásfelismerés, otthonunk távfelügyelete.

...csak néhány terület, ami minket is lázban tart. A BME AUT tanszék minősített kutatói és lelkes hallgatói állandóan új ötletekkel gazdagítják a témáinkat. Hosszú távon gondolkodunk: kutatási projektjeink skálája az elméleti alapkutatásoktól a mindennapi használatot célzó alkalmazott fejlesztésekig terjed, számos díjat tudhatunk magunkénak.

További témáink: protokollkutatás, energiahatékonyságkutatás, dinamikus layout készítés, BigData, szakterületi nyelvek, teljesítményelemzés, quadrocopter, alakzatfelismerés, p2p mobil hálózatok...

Bővebben

Innováció

Okos TV, Kinect, játék

Az egerek és monitorok világán túl is otthonosan mozgunk: gesztusokkal irányított játékok, érintőképernyős dohányzóasztal, mozgásérzékelős TV - nem kell, hogy minden fejlesztés az ablakokról és a táblázatokról szóljon! Az ipart az újszerű ötletek tartják mozgásban és minden segítséget megadunk a megvalósulásukhoz - a pályázati források felkutatásától a teszt eszközökön át a kész termék előállásáig.

Bővebben