Tanfolyamok

Tanfolyamok

Tanfolyamaink vezetett gyakorlatok, ahol a fejlesztés elsajátítása az oktatóval közösen haladva történik - a kód elkészítését legalább olyan fontosnak tartjuk, mint annak mély megértését. Mindent az ügyfél igényeihez igazítunk: a helyszínt, a tematikát, a szintet, a vizsgáztatás módját, a tananyag hosszát és mélységét egyaránt. Ezt könnyen megtehetjük, hiszen komoly egyetemi oktatási gyakorlat és 15 éves ipari tanfolyam vezetési tapasztalat áll mögöttünk.

Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés

Akár alapötlettel, akár részletes specifikációval érkezik hozzánk, a követelményelemzéstől a tervezésen és a fejlesztésen át a hosszú távú karbantartásig megvalósítjuk elképzeléseit. Meglévő rendszerének továbbfejlesztését, új platformokra ültetését is vállaljuk. Igény szerint klasszikus és agilis módszertan szerint is fejlesztünk, és a munkaerő-hozzárendelést is rugalmasan tudjuk kezelni.

Szakértés

Szakértés

Számos aspektusa van a fejlesztésnek, ahol jól jöhet egy külső szemlélő - teljesítményproblémák, architekturális tanácsadás, kódminőség-vizsgálat, biztonsági kérdések, csak hogy néhányat említsünk. A klasszikus mérnöki kérdéseken túl pedig ergonómiai, felhasználói élményt érintő döntéseket is segítünk meghozni (perszónák és forgatókönyvek azonosítása, interakciótervezés, használhatósági tesztelés), a célplatform irányelveihez alkalmazkodva.